Искам да попитам тези които знаят, дали може да се сложи без допълнителна преработка фар с фабричен ксенон на мястото на старите нормални/халогенни/ фарове.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвместимост фарове!!!
Collapse
X
-
Не си струва, окабеляването е друго, буксата за машинката също понеже оригиналния ксенон има нивомат или незнам как го водят(автоматично регулиране на фаровете). Моята е с оригинален, обаче скоро смятам да сложа обикновени фарове, че ми писна за да сменя 1 крушка да махам целия фар(а фара се маха като разглобиш половината кола....)Alfa Romeo 166 2.4jtd
-
Първоначално публикувано от Dob4i Покажи съобщениеНе си струва, окабеляването е друго, буксата за машинката също понеже оригиналния ксенон има нивомат или незнам как го водят(автоматично регулиране на фаровете). Моята е с оригинален, обаче скоро смятам да сложа обикновени фарове, че ми писна за да сменя 1 крушка да махам целия фар(а фара се маха като разглобиш половината кола....).
Alfa 166 2.0 TS
Alfa 166 V6 TB RIP
Alfa GT 2.0 JTS
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfation Покажи съобщениеНа тая кола определено й трябва ксенон, а не искам да завирам баластите на китайски ксенон по невероятни места.
...
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщениеколегата говори за това да намериш място за китайския ксенон...наистина е широкоAlfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Първоначално публикувано от nvladev Покажи съобщениеИскам да попитам тези които знаят, дали може да се сложи без допълнителна преработка фар с фабричен ксенон на мястото на старите нормални/халогенни/ фарове.
Ако не можеш сам, има хора които се занимават с тази работа - около 100 лв. струва тази процедура за двата фара.
Аз съм с китайски Luxima от 2г. само на късите с лупите, защото толкова добре светят, че нямам нужда да слагам на дългите и засега нямам никакъв проблем.
Има достатъчно добри места в коша да се сложат баластите/т.е. трансформаторите/, които са с форма на цигарена кутия.
И в други теми съм споменавал - досега никой не ми е присветкал в знак на заслепяване, а в същото време се разминавам на къси със 120 км/ч..Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Dob4i Покажи съобщениеЕла да ми смениш крушката на късите(с оригинален ксенон съм) без да махнеш подкалника, да откачиш бронята, да разглобиш маската и ще ти подаря колата
Я смениш една крушка на 2-3 години, я не.
Както каза, ако искаш да сменяш фаровете, звънни един телефон. Кажи какво искаш и аз лично ще ти сменя ксенон фаровете за оригинални, халогенни. Ти няма да се изцапаш и с една прашинкаA20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
Comment